Nem messze tőlem élt egy idős néni, aki egy nap Ezt írta ki az ajtajára: Elvesztettem 2000 Ft-ot, aki megtalálja, hozza vissza legyen szíves, mert... - Ami ezután történt, arról mindenkinek tudnia kell!

Nem messze tőlem élt egy idős néni, aki egy nap Ezt írta ki az ajtajára: "Elvesztettem 2000 Ft-ot, aki megtalálja, hozza vissza legyen szíves, mert..." - Ami ezután történt, arról mindenkinek tudnia kell!Nem messze élt 1 idős hölgy. A férje meghalt 5 éve, 2 éve pedig lánya férjével és 2 gyerekével, autóbalesetben.

Mikor hazafelé igyekeztem, az ajtaján láttam 1 hirdetést, amire az volt írva: ''Elvesztettem 2000 Ft-ot, aki megtalálja, hozza vissza, legyen szíves, a 76-os lakásba, mert kevés a nyugdíj és nem tudok miből ételt venni!.''

Kivettem a tárcámból 2000 forintot és felmentem az 5. emeletre.

Mikor odaadtam az idős hölgynek a pénzt, elsírta magát és így szólt: ''Te vagy a tizenkettedik ember, aki felhozta nekem a pénzt. Köszönöm.''

Elmosolyogtam magam és odamentem a lifthez, mikor a nénike így szólt: ''Lányom, vedd le azt a hirdetést, mert azt sem én írtam!'' Az öreg hölgy állt és könnyek hulltak a szeméből.

Vannak emberek akikben még maradt jóság és együttérzés.

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS