Mindenki kinevette kisfiamat amikor elmesélte, hogy ebben a saját maga által készített 8 négyzetméteres házban él. Egészen addig, míg be nem léptek az ajtón: - Ha önöknek is tetszik amit csinált, ismerjék el munkáját pár bátorító szóval!

Mindenki kinevette kisfiamat amikor elmesélte, hogy ebben a saját maga által készített 8 négyzetméteres házban él. Egészen addig, míg be nem léptek az ajtón: - Ha önöknek is tetszik amit csinált, ismerjék el munkáját pár bátorító szóval!A 13 éves kisfiam Máté, mindig is kreatív volt és fiatal korához képest imádott építeni fúrni és faragni. Ezt valószínűleg édesapjától örökölte. Egyszer a fejébe vette, hogy saját erejéből építeni akar magának egy saját kis házat, nem is akár milyet. Barátai és a szomszédok sorra kinevették őt ezért az ötletéért, ám mi ráhagytuk, hisz úgy voltunk vele, bontakozzon csak ki ritka ügyes kreativitása.

Kérem nézzék meg, hogy mit vitt véghez szinte egyedül 13 évesen, és ha önöknek is tetszik amit csinált, ismerjék el munkáját pár bátorító szép szóval és ha úgy érzik osszák meg, hogy mások is lássák, kitartással nincs lehetetlen. Előre is köszönöm:Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS