Mindenki elítélt, mert 55 évesen gyermeket mertem szülni. Nem kérek mást, csak nézzek meg a ma 1 éves ikreimet és bátorítsanak néhány jó szóval abban, hogy nem volt felelőtlen a döntésem..

Mindenki elítélt, mert 55 évesen gyermeket mertem szülni. Nem kérek mást, csak nézzek meg a ma 1 éves ikreimet és bátorítsanak néhány jó szóval abban, hogy nem volt felelőtlen a döntésem..55 éves voltam, amikor ikreket szültem. Az orvosok szerint ebben a korban szülni csakis a nő kiváló egészségi állapotának és szakemberek terhes gondozási tapasztalatának az eredményeképpen lehetséges.

Legalább 25 éven át harcoltam, hogy gyermekem születhessen, de nem sikerült, hogy álmom valóra válhasson.

Már teljesen lemondtam erről a csodáról, amikor egy nap orvoshoz mentem, mert úgy gondoltam a klimax okozta a havi vérzésem kimaradását.

Kiderült, hogy ez nem így van. Az orvos ugyanis közölte velem, hogy áldott állapotba kerültem, mégpedig több szív is dobban az enyém alatt.

A kettő makk egészséges kis angyalkát alig több mint 1 évvel ezelőtt szültem meg. Kérem, aki nem ért egyet a bántó és elítélő emberekkel, az pár szép szóval bátorítson engem és gyönyörű gyermekeimet. Szívből köszönöm annak, aki megteszi.Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS