Megmérgezték Ezeket az aranyos pulikat Budaörsön. A kutyák gazdája 100 000 Ft nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni az elkövetőt.

Megmérgezték Ezeket az aranyos pulikat Budaörsön. A kutyák gazdája 100 000 Ft nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni az elkövetőt.


Június 12-én 12 óra körül, a több mint két méter magas kerítésükön bedobott olyan falatkákat, amelyekben csigaméreg volt. Egri Kata, a kutyák gazdája a Budaörsi Infónak elmondta, hogy valaki

“Egy kutya halálához épp annyi mennyiség kell, amennyi egy csigáéhoz. De sajnos kisgyerekre szintén veszélyes. A hatása 0-3 óra alatt alakul ki, és minden idegpályát megtámad. A kutyák gyakorlatilag eszméletüket vesztik a fájdalomtól, de öntudatlanul is üvöltenek a fájdalomtól, közben fut egy epilepsziás görcsroham is, amiben nincs szünet” – mondta a kutyák gazdája a Budaörs Infónak

Egri Katalin szerint a fájdalmuk és szenvedésük leírására nincsenek szavak, de a valóság még a legrosszabb képzeletet is felülírja.

„Felajánlottam 50 000 forint nyomravezető díjat, amit magánszemélyek megtoldottak, és most aktuálisan 100 000 Ft nyomravezetői díj jár annak, aki segít megtalálni az elkövetőt” – mondta a kutyák gazdája.

Egri Katalin azt mondja, ennek a méregnek csak a halál az ellenszere, ezért azt szeretné elérni, hogy az értékesítőknek fel kelljen jegyezniük, hogy ki, mikor és mennyit vett belőlük.

„Köszönöm a fáradtságot nem ismerő, éjjel-nappal a kutyákat ellátó, és szenvedéseiket csökkentő Dr. Gubis Jánosnak, hogy délután 17 órától másnap hajnali ötig küzdött a kutyáimért.” – mondta a budaörsi asszony.

Akinek bármilyen információja van az esettel kapcsolatban, látott valamit, vagy hallott, az Egri Katát az egri.kati@t-online.hu emailcímen vagy a +36/20 52 82 546 telefonszámon tudja elérni.

FORRÁS

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS