Lakatos Ibolya büszkén vállalja: "Azért szülök, hogy megéljünk belőle, dolgozni biztos nem megyek.. és a lányaimat is arra biztatom, hogy..."

Lakatos Ibolya büszkén vállalja: "Azért szülök, hogy megéljünk belőle, dolgozni biztos nem megyek.. és a lányaimat is arra biztatom, hogy..."Egy bizonyos Lakatos Ibolya, akinek az életvitelével nem mindenki ért egyet, elég nagy ismeretségre tett szert bizonyos körökben a közösségi oldalakon, ami annak köszönhető, hogy élő videókban cigizik a kisbabák mellett, vagy épp sört itat a gyerekkel. Az egyik videó során megkérdezte egy édesanya, hogy mégis miért szül évről évre egy gyereket, és mikor tervezi abbahagyni ezt a szokását. Ibolya válasza egészen érdekes volt:

"Amíg abból megélünk, hogy szülök egy gyereket, nem gondolod, hogy elmegyek dolgozni?! És a lányaimat is erre biztatom.. Ahogy egyre több a gyerek, egyre több a családi, meg a különböző támogatások. Az apjuk lemond róluk, nagyanyámék örökbefogadják a gyerekeket, aztán meg élnek ugyanúgy velünk, csak kapunk még állami támogatást is rájuk, ami havonta 40 ezer forint.

Igaz, hogy nem lehet megélni a munkából, de ebből igen. Jól élünk, mindenki nyer az egészen! "

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS