Folyton megjegyzést tesznek a lányomra Zsófira fogyatékossága miatt, ezért értéktelennek érezi magát! Most nem kérek mást, csak nézzétek meg mit tud és pár kedves, dicsérő szóval adjatok neki erőt az élethez!

Folyton megjegyzést tesznek a lányomra Zsófira fogyatékossága miatt, ezért értéktelennek érezi magát! Most nem kérek mást, csak nézzétek meg mit tud és pár kedves, dicsérő szóval adjatok neki erőt az élethez!Mint minden anya én is imádom a gyermekem. Tegnap, mint oly sokszor korábban is sírva jött haza, mert megjegyzéseket tettek rá az utcán. Ma reggel azt mondta, nem akar tovább élni, mert ŐT folyton kigúnyolják, kinevetik és úgy érzi értéktelen az élete.

Azt hittem megszakad a szívem. Hogy tudnak emberek ilyen kegyetlenek lenni? Zsófi egy ritka betegség miatt tolószékbe kényszerült, de ez soha nem akadályozta ŐT abban, hogy azt csinálja, amit imád! Ez nem más mint a kerámiázás! Nem akarok dicsekedni, de elképesztően tehetséges benne csak sajnos nekem nem hiszi el ha mondom neki! Az a válasza, hogy "Csak elfogult vagy!".

Ezért most arra szeretnélek kérni benneteket, nézzétek meg milyen ügyes és, ha érdemesnek tartjátok rá írjatok neki néhány dicsérő szót, hogy elhiggye végre! Remélem ez majd újra erőt ad neki az élethez. Nagyon sokat segítenétek! Köszönöm szépen!Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS