Fiatal édesanya vagyok, aki egy tragikus balesetben elveszítette az egyik karját. Felelőtlennek tartanak, amiért Így gyermeket vállaltam. Kérem tekintsék meg csodaszép ikreimet és nyugtassanak meg, hogy tévednek az emberek!

Fiatal édesanya vagyok, aki egy tragikus balesetben elveszítette az egyik karját. Felelőtlennek tartanak, amiért Így gyermeket vállaltam. Kérem tekintsék meg csodaszép ikreimet és nyugtassanak meg, hogy tévednek az emberek!Noémi vagyok Budapestről. Boldog házasságban élek férjemmel Áronnal.
Sajnos 2 évvel ezelőtt elvesztettem az egyik karomat egy autó balesetben. Ez azonban nem gátolt abban, hogy igent mondjak, amikor megtudtam gyermekem lesz. Amikor közölték ikreket várunk mi a világ legboldogabb embereinek éreztük magunkat. Környezetünkben sokan felelőtlennek tartanak döntésemért, ami borzasztóan fáj. Férjem és szüleim mindenben támogatnak.

Nem kérek mást csak nézzék meg gyönyörű ikreinket és segítsenek megértetni velem, miért ilyen rosszindulatúak az emberek?! Minden biztató szót előre is köszönök: Szabó NoémiForrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS