Ez a fiatal pár az utolsó filléreikből megvásárolt egy kamiont, amiért sokan kinevették őket, de ezután meglátták belülről...

Ez a fiatal pár az utolsó filléreikből megvásárolt egy kamiont, amiért sokan kinevették őket, de ezután meglátták belülről...Az emberi leleményesség, kreativitás ékes példája következik most, hiszen egy fiatal pár egy kamion belső terében alakított csodás, kényelmes lakást, így többé nem lesz akadály számukra az utazás, de a szálláskeresés sem.
Iona és Martin az összes megtakarított pénzüket egy új lakás kialakítására költötték. Összesen 25 ezer dollárjuk volt, az interneten 4.670 dollárért megvásároltak egy kamiont, amely korábban kenyereket szállított. Első ízben a rakteret alakították ki takaros kis lakássá. Martin végezte a fizikai munka nagyrészét, az építkezést, barkácsolást, kétkezi munkát, míg Iona a belső tervezéssel, design-nal foglalkozott.Négy hónapig tartott az otthonteremtés, ami csodásra sikerült, így most már beutazhatják egész Franciaországot, hiszen olyan munkájuk van, ami nem helyhez kötött.


Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS