Arra gondoltam, felújítom az erkélyemet. Ekkor találtam rá erre az autista roma fiúra. Csak annyit kérek tekintsék meg munkáit és ha tetszenek jelezzék azt felé valamilyen formában, akkor talán ő is elhiszi, hogy ér valamit!

Arra gondoltam, felújítom az erkélyemet. Ekkor találtam rá erre az autista roma fiúra. Csak annyit kérek tekintsék meg munkáit és ha tetszenek jelezzék azt felé valamilyen formában, akkor talán ő is elhiszi, hogy ér valamit!Kovács Józseffel már találkozhattak, hisz 19 évesen kiderült róla, hogy gyönyörűen fest. Sokan lenézték Öt mert roma és enyhe fogyatékkal rendelkezik.

Autista, akinek kreativitása fantasztikus. Nagyon sok helyre jelentkezett dolgozni, de származása és "fogyatékossága" miatt elutasították Öt. Pécs közelében él, ahol én is. Erkélyt akartam felújítani, amikor azt javasolták keressem meg őt. Mikor megmutatta milyen csodás erkélyeket tervezett elállt a lélegzetem.

Engedélyt adott nekem, hogy megmutassam alkotásait, remélve azt, hogy sokan rendelnek munkát tőle. Úgy gondolom igazán bizonyíték arra, hogy nem szabad előítélettel lenni egymás felé. Amennyiben tetszenek munkái, kérem osszák meg másokkal is segítvén Józsefnek a további boldogulásban!Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS