A nagymamám a 80. születésnapjára azt kérte tőlem, hogy készítsek neki egy sminket - A végeredménytől a fél világ lélegzete elállt!

A nagymamám a 80. születésnapjára azt kérte tőlem, hogy készítsek neki egy sminket - A végeredménytől a fél világ lélegzete elállt!A nagyi csak egy kis változatosságra vágyott, azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy új sminkjén a fél világ ámulni fog!

Amikor Livia, ez a 80 éves nagymama megérte unokáját, hogy csináljon már neki valami szép, új sminket, nem gondolta volna, hogy néhány órán belül már a fél internet az ő képeit fogja osztogatni. Igaz, ami igaz, a végeredmény valóban lélegzetelállító lett.

Ha megnézzük a nagyi régi és új képeit, mintha nem is ugyanazt az embert látnánk. Az unoka bizony tényleg nagyon kitett magáért!

Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy az unoka, Tea Flego történetesen sminkmester, méghozzá nem is akármilyen! Ezekkel a képekkel megmutatta a világnak, hogy egy jól és gondosan megválasztott smink akár 20 évet is képes "levarázsolni" az emberről.

Nem kell ide plasztika meg beültetés csak egy profi sminkmester kell ide!Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS