A kórházban voltam vizsgálaton, ahol az orvosom azt mondta, hogy menjek haza és inkább szüljek másikat..! Nem kérek mást, csak nézzék meg a kis Down-szindrómás ikreimet és kérem erősítsenek meg abban, hogy végül jól döntöttem...

A kórházban voltam vizsgálaton, ahol az orvosom azt mondta, hogy menjek haza és inkább szüljek másikat..! Nem kérek mást, csak nézzék meg a kis Down-szindrómás ikreimet és kérem erősítsenek meg abban, hogy végül jól döntöttem...A kórházban azt mondták Nikolettnek, hogy ha nem akarja, hogy "hátrányos helyzetű gyermeke szülessen, akikkel bizonyítottan nehezebb lesz minden" akkor inkább ne tartsa meg a babákat, hanem "próbálkozzon újra és szüljön másikat!" Az anya akkor sírva ment haza, de ez már a múlt..!

Most bebizonyítja, bizony jól döntött, hogy nem hallgatott az orvosokra. "Meg akartam mutatni mindenkinek, hogy őket ugyanúgy szeretik, és ugyanúgy gondoskodnak róluk, mint bármelyik más újszülöttről." Az anyukájuk, Nikolett annyira tele van szeretettel és türelemmel, egyszerűen hihetetlen, ahogy anyaként mindent egyensúlyban tart.

Azt szeretném, ha a hozzá hasonló anyukák hallatnák a hangjukat, és tudnák, hogy milyen sokat számít a sok áldozat, amit nap mint nap meghoznak.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS