A hétvégén lementünk a Balatonra, de olyan árak voltak a tavalyihoz képest, hogy az állunk leesett! Pontosan ERRE számítsatok: - Ki tudja ezt megfizetni emberek?

A hétvégén lementünk a Balatonra, de olyan árak voltak a tavalyihoz képest, hogy az állunk leesett! Pontosan ERRE számítsatok: - Ki tudja ezt megfizetni emberek?

A kép illusztráció


Hétvégén gondoltunk egyet a feleségemmel és a kislányunkkal, felkerekedtünk, és lementünk a Balatonra. Már a szállás sem volt olcsó, de a Balaton mentén mindig drága, ezt tudtuk is, szerencsére kuponnal mentünk, így olcsóbb volt sokkal, mint általában. Még így is megterhelő volt kifizetni, de egyszer élünk, pihenni pedig kell..

A parton lepakoltunk, és fürödtünk, isteni volt a víz, jól éreztük magunk. Nagyon megéheztünk mindannyian, kiszívta belőlünk az energiát a víz, ezért elmentünk felfedező körútra, hogy ehessünk valamit. Meg is érkeztünk egy büféhez, ahol az árakat meglátva elment az étvágyam.. A kislányom miatt kénytelenek voltunk ott enni, mert már nagyon éhes volt, de kapaszkodjanak meg 2 ezer forintba került egy sajtos tejfölös lángos.

Egy palacsinta 400 forint volt, a hekk 3 ezer.. Egy szelet kenyér 120 forint.. Az ásványvíz 600 forint.. Nem értem, hogy miért kell kirabolni az embereket, akik csak éhesek és enni akarnak.. Miért a külföldiek pénztárcájához állítják be az árakat? Rabló banda. Ráadásul a vásárlásunkról még nyugtát sem kaptunk, be sem lett ütve a pénztárgépbe..

Csak azért írtam ezt meg, hogy azok a családok, akik nem annyira tehetősek, de mégis elmennek nyaralni, vigyenek magukkal élelmet, olyat ami eláll, mert a part menti bódékban rablás zajlik...Osszátok meg, ha szerintetek is felháborító, hogy mennyit elkérnek egy lángosért!

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS