Szomorú TRAGÉDIA! Ez az oka amiért halálra drogozta a kisbabáját Rostás Andrea, egy luxusszállodában. Mutatjuk a szomorú részleteket: Nem fogja felfogni!

Kábítószer okozta egy csecsemő halálát, a bíróság – ügyészi indítványra – elrendelte az anya előzetes letartóztatását – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a nő ellen 14. életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított az élettársával 2018 januárjában egy hotelben szállt meg, ahová magukkal vitték öt hónapos gyermeküket is. A nő, aki egyébként maga is kábítószer-fogyasztó, ismeretlen körülmények között olyan mennyiségű kábítószert juttatott a csecsemő szervezetébe, amely a gyermek halálát okozta. Az eddigi adatok szerint kizárt, hogy a kábítószer természetes úton került a csecsemő szervezetébe, halálát a drog kiváltotta oxigénhiány és légzési elégtelenség okozta.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója – az ügyészi indítványnak helyt adva – elrendelte a nő előzetes letartóztatását – tudatta a csoportvezető ügyész, ugyanis a szökés, elrejtőzés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélye!

Az ügyben a nyomozást a Csongrád Megyei Főügyészség folytatja a Csongrád Megyei Főügyészség fokozott ügyészi felügyelete mellett.

(MTI)

AKTUÁLIS