Segítsetek! Regina 32 évesen hunyt el és két csodálatos gyermeket hagyott hátra! Így tudjátok Ti is támogatni a családot ebben a nehéz helyzetben:

Segítsetek! Regina 32 évesen hunyt el és két csodálatos gyermeket hagyott hátra! Így tudjátok Ti is támogatni a családot ebben a nehéz helyzetben:


Nunkovics Tibor országgyűlési képviselő, az alábbi bejegyzést tette közzé közösségi oldalán:

Nehéz szavakat találni... 😢

Regina 32 éves volt . Két kislány édesanyja. Nem vagyok érzelgős ember, de tegnap volt szerencsém beszélni Regina édesanyjával és bevallom férfiasan, könnyek szöktek a szemembe.

Azt gondolom ebben a helyzetben két dolgot tehetünk mi, akik kívülről szemléljük a történteket. Támogatjuk és segítsük mentálisan a családot, megpróbálunk erőt adni nekik ebben a nehéz időszakban. Valamint, ha módunkban áll, akkor némi anyagi segítséget nyújtunk most a lányoknak. Igen, a lányoknak, hiszen abban biztos vagyok, hogy a családtagok mindent meg fognak értük tenni. Azonban ez most minden szempontból megterhelő időszak számukra, amin talán együtt tudunk enyhíteni.

Regina édesanyjának számlaszáma:

Martineczné Rezsnyák Regina Budapest Bank : 10103661-02091700-01001003 Megjegyzés: Ramóna és Gréta támogatására

Köszönöm, ha ezt a bejegyzést tovább adjátok❗️

Kívánok sok erőt és kitartást minden hozzátartozónak❗️Kívánom, hogy az igazság feltárása minél kevesebb fájdalommal, de annál nagyobb eredménnyel járjon❗️

Nyugodj békében Regina


Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS