Óriási örömhírt jelentett be Radics Gigi. Szívből gratulálunk. Egy megosztással Ön is gratulálhat az énekesnőnek

Örömteli gólyahír érkezett: gyermeket vár Radics Gigi! A gyönyörű énekesnő ugyan párját, Mikus Áron szobrászt is csak nemrégiben mutatta be a nyilvánosságnak, most kiderült: az egy éve fülig szerelmes fiatalok hamarosan szülői örömök elé néznek. A Megasztár egykori győztese, aki amerikai útja során jött rá, várandós, miután nagyon fáradékony lett, valamint az étvágya is elment.

„Ez már több mint gyanús volt számomra. Felmerült bennem, hogy talán a pocakomban növekszik a furcsa közérzetem okozója” – kezdte a visszaemlékezést Gigi, aki vett is egy terhességi gyorstesztet még a hazaútja előtt.

„Leírhatatlan érzés töltött el, amikor láttam, hogy pozitív lett. Egy étteremben, vacsora közben mondtam el Áronnak, hogy kisbabánk lesz.”

„Ahogy én, úgy ő is egy különös, örömteli sokkot kapott, tudva, hogy a gyerek óriási felelősség. Teljes mámorba kerültünk, kavarogtak bennünk az érzelmek. Aztán egymásra néztünk, mondván, ez egy nagy, közös utazás kezdete, és megöleltük egymást. Nagyon izgatottak voltunk már akkor is, és ez a lelkesedésünk csak fokozódik, ahogy növekszik a baba” – árulta el az énekesnő, akinek a kedvese már most mondogatja, milyen jó lenne, ha kistestvére is lenne majd a növekvő babának.

AKTUÁLIS