Ordítottam a fájdalomtól - Ezt mondta az az orosházi lány, akit apja öntött arcon savval

Ordítottam a fájdalomtól - Ezt mondta az az orosházi lány, akit apja öntött arcon savval


Vérfagyasztó részleteket tudott meg a Blikk az Orosházán történt savas támadásról. A borzalmas bűncselekményt egy apa követte el a 19 éves lánya ellen: a felbőszült férfi tavaly az utcán rátámadt gyermekére, akit egy flakonból leöntött a maró anyaggal. A férfi állítólag úgy gondolta, lánya gyakran váltogatja a partnereit.

A támadás után a lány ordított a fájdalomtól, segélykiáltását szerencsére meghallották a közeli presszó vendégei, akik azonnal odarohantak hozzá.

Erika még mindig csak remegve tud beszélni a vele történtekről.

– A párommal, akivel azóta már kisbabánk született, akkor találkoztam volna másodszor. Leszálltam a buszról, apám már ott várt, majd elkezdte mondani, hogy nem törődöm vele, úgy beszélt, mintha egy pár lennénk, nem pedig apa és lánya. Ha valakivel csak szóba álltam, azonnal eltiltott tőle, és rám fogta, hogy lefekszem velük – idézte fel a lány.

– Aztán egyszer csak előkapta a flakont és leöntött. Pokoli volt, ahogy a sav marta az arcomat. Szerencsére gyorsan érkezett a segítség. Azóta nem jöhet a közelembe, nagyon remélem, börtönbe kerül. Soha nem bocsátom meg, amit velem tett. Az arcom nagyon sokára gyógyult meg, még most is húzódik néha – mondta el a Blikknek Erika.

– Hiába telt el sok idő, ma is élesen emlékszem annak a délutánnak minden percére – kezdte lapunknak a presszó egyik vendége.

– Senki ne higgye, hogy ez a borzalom sötét éjszaka történt, dehogyis, fényes nappal. Hallottam, hogy a buszmegállónál kiabálnak egymással, pontosabban a lány könyörgött, hogy az apja hagyja végre békén, ne kövesse és figyelje állandóan őt. Aztán amikor pont a kocsmával szembe értek, hirtelen a lány ordított egy hatalmasat. Az egyik törzsvendég rohant oda először, behozta, mi pedig azonnal elkezdtük lemosni róla a sósavat. Szörnyen piros volt az arca, a nyaka. Sírt a fájdalomtól. Aztán a presszó vezetője felkapta a lányt, autóba tette, majd azonnal bevitte az orvosi ügyeletre – idézte fel a drámai pillanatokat a mentés egyik résztvevője.

A Blikk megtalálta azt a férfit is, aki elsőként sietett a lány segítségére, ő azonban nem kívánt nyilatkozni, szerényen annyit mondott: „ Bárki ezt tette volna a helyemben.”

A rendőrség az apa ellen súlyos testi sértés miatt indított eljárást. A nyomozás most zárult le, az iratokat továbbították az ügyészségnek.

A doktor is támadott

Nem E. az egyetlen Magyarországon, akit ilyen típusú támadás ért. Renner Erikát az otthonában támadta meg egykori barátja, B. Krisztián: a férfi volt szerelme nemi szervét locsolta le maró folyadékkal. - írja a Blikk

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS