Nem a száj ápolatlansága okozza a rossz leheletet, hanem....

A kellemetlen szájszagot PARAZITÁK okozzák. A legfőbb infektológus elmondta a magyar lakosoknak, hogyan menthetik meg magukat és a családjukat.

Dr. Kállai Attila


«Több ezer parazita élhet a májban, az agyban, a tüdőben, a vérben és a gyomorban. És lényegében mindegyikük halálos. Ezek általában mind a kellemetlen szájszaggal kezdődnek.»

 «A férfiaknál a paraziták prosztatagyulladást, impotenciát, de akár adenómát, cisztát, a vesében és a húgyhólyagban pedig kövek és vesehomok kialakulását okozhatják. A nők esetében: fájdalmat és gyulladást válthatnak ki a petefészekben. Méh miómát, fibrocisztás emlő betegséget és a mellékvese, a húgyhólyag és vese gyulladását is eredményezhetik.»
 
Az ország egyik híres szövetsége felfedezte, hogy a rossz lehelet legfőbb kiváltó oka a parazita fertőzés. Az újonnan elvégzett tudományos jelentések alapján kiderült, hogy a paraziták valóban képesek a különböző mérgek kibocsájtására, valamint egyaránt felelősek a gyomorban lévő rothasztó baktériumok kialakulásáért. Ez az oka annak, hogy a parazita fertőzöttek kellemetlen szájszaggal rendelkeznek. A cikk ide kattintva folytatódik....


AKTUÁLIS