Nem fog hinni a szemének, milyen luxus lakást bérel Vajna Tímea Amerikában. Mutatjuk a képeket....

Andy Vajna özvegye a saját lakás vásárlástól sem riadna meg a napfényes amerikai nagyvárosban, addig viszont egy bérelt, igazi luxuslakás falai között piheni ki a mindennapos fáradalmakat.


Vajna Timi egy igen menő felhőkarcoló üvegfali közt tölti a napokat.

Eddig sem volt titkolt, hogy az Egyesült Államokban szeretne letelepedni és családod alapítani Vajna Timi. Jelenleg éppen a megfelelő lakást kutatja a napfényes Los Angelesben Andy Vajna özvegye. Amíg megtalálja a megfelelő amerikai családi fészket, addig is igazi kényelemben élheti a mindennapjait Timi.
A negyven emelet magas épület egyik lakását bérelte ki, ahonnan igen pazar kilátás nyílik a nagyvárosra. De akad itt szauna, medence, és minden más földi jó. A Blikk információja szerint ennek a luxusnak azért az árát is rendesen megkérik. A legdrágább lakás 20 millióba is kerülhet havonta. Timi viszont “csak” egy 3 millió forintos lakást bérelt ki.
„Tímea nem a legdrágább penthouse-ban lakik, hanem egy kisebb lakást bérel, amelynek az ablaka a Hollywood Boulevardra néz. Annak most körülbelül hárommillió forintnyi dollár lehet a bérleti díja. Andy úgy ismerte Hollywoodot, mint a tenyerét, és rengeteg barátja van, így már a kezdetekkor le tudott csapni erre a szuperlakásra” – mesélte a Blikknek egy informátor.

AKTUÁLIS