Műtét nélkül is megszabadulhatsz a bütyöktől! Mutatjuk a megoldást:TÉGED IS ÁLLANDÓ LÁBFÁJÁS KÍNOZ? - Ide kattintva olvashatod a megoldást.

Gyakran fáj a talpad, sajognak a lábujjaid? Úgy érzed, hogy kellemetlenül szorít a cipő? Könnyen lehet, hogy egy gyakori ortopédiai elváltozás áll a háttérben, amely sürgős kezelést igényel.

Csaknem minden harmadik felnőtt szenved a bütyöktől vagy kalapácsujjtól. Ha nem előzzük meg időben ezeket a betegségeket, a súlyosbodó tünetek teljes mozgásképtelenséget okozhatnak. Íme a műtét nélküli megoldás!

Bütyök


A bütyök leggyakoribb oka a nem megfelelő cipők gyakori viselése. A magas sarkú, szűk vagy hegyes orrú cipőktől a lábujjak benyomódnak, fokozatosan eldeformálódnak.

Ez kezdetben kínzó ízületi gyulladáshoz, bőrkeményedéshez vezet. Ezután a nagylábujj elkezd a többi felé hajlani, mely tovább terheli a lábat. Előrehaladott állapotban a kinövés egyre nagyobb lesz, így folyamatosan kidörzsöli a cipő.

Kalapácsujj
Kalapácsujjon a lábujj meghajlását vagy lefelé görbülését értjük. Legsűrűbben a második, illetve a harmadik lábujjon keletkezik. Ennek a betegségnek a hátterében is a rosszul kiválasztott cipők illetve ízületi gyulladás állhat. Ezzel a módszerrel fordítható vissza a betegség.

A kalapácsujj gyakran a bütyökkel együtt járó deformáció. Nem ritkán fájdalmas víz- vagy vérhólyag és bőrkeményedés is kíséri.

A bütyök és a kalapácsujj is, ha időben nem tesznek ellene, már csak sebészeti eljárással gyógyítható. A műtét csúnya hegekkel, hosszú és keserves rehabilitációs idővel jár.

Fájdalmas beavatkozás helyett van megoldás!

Előzd meg a bajt időben! Ügyes mérnökök ortopédusok segítségével megalkották a Toe Corrector szilikonos lábujj távtartót.

Ezzel a korrekciós eszközzel rövidesen visszaállíthatod lábujjaidat természetes helyzetükbe. Megszüntetheted a fájdalmakat, járásod újra egészséges lehet.

AKTUÁLIS