Mindenkitől elzárva tartják Szilágyi István fiát, mert...

Két hétig elkülönítve tartják az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben Szilágyi István színész fiát miután elfogták, mert brutálisan megölte az apját.

Az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben vitték, ami a Kozma utcai börtön területén helyezkedik el. Ott végzik a kényszergyógykezeléseket, pszichiátriai és neurológiai vizsgálatokat, az előzetes letartóztatottak elmeállapotának megfigyelését, valamint a személyiségzavarban szenvedő fogvatartottak kivizsgálását és gyógyítását. Az előzetesben lévőket megerősített őrség védi - írta a Ripost. A lap szerint mindenkitől elzárva tartják, vizsgálják az elmeállapotát.

Az épületben vannak egyágyas és többágyas szobák, közös ebédlő, sőt a kevésbé veszélyes betegek az udvarra is kimehetnek. A pszichiátriai gyógykezelés és büntetés-végrehajtási tevékenység egyszerre folyik a falak között.

A hatóság megalapozott gyanú miatt még a helyszínen letartoztatta Szilágyi István fiát, és két nappal később a bíróság egy hónapra elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

AKTUÁLIS