Megszólalt a Deák téren halálra szurkált fiú testvére!

Megszólalt a Deák téren halálra szurkált fiú testvére!Megtörten nyilatkozott az Origónak az a fiatal fiú, akinek a testvérét és a legjobb barátját mellette szurkálták halálra Budapesten a Deák téren. A fiú mindkettejük haláltusáját végignézte. Őt is megverték, amely után kórházban kezelték. Azt mondja, tudja, hogy lehetetlen, de szeretné testvérét még egyszer magához ölelni. 
Legalább száz ember ment el a Deák térre szombat este, hogy a péntek hajnalban meggyilkolt két fiatalra, a 16 éves Lászlóra és a 20 éves Gergelyre emlékezzenek. Az emberek többsége fekete ruhát vett, a kezükben gyertya, mécses volt. Az Origónak Gergely testvére azt mondta, felfoghatatlan, ami történt.
Ő is ott volt, amikor a hét fős társaság rájuk támadt.
Egyedül ő élte túl a támadást a baráti társaságukból. Őt is több ütés érte, kórházban is kezelték.
A testvérének és a barátjuknak azonban szinte esélye sem volt a túlélésre. Brutálisan összeverték, aztán halálra szurkálták őket.


" - Hihetetlen, hogy nincs többé bátyám, úgy szeretném még egyszer látni, megölelni – mondta.
Egy lány azt mondta, még most sem tudja elhinni, hogy a barátját megölték. Azt mondja, bármi történt, arra nincs mentség, hogy valaki kést ragadjon és halálra szurkáljon egy embert.
A gyilkossággal kapcsolatban három embert vettek őrizetbe, és kérték a letartóztatásukat. Közülük az egyik lehet az, aki a két fiatalt megölte. Ő is mindössze 18 éves. Pont a születésnapját ünnepelte aznap.Forrás: origo.huAKTUÁLIS