Majka ismét megszólalt a szociális támogatást igénylő előadókról: Inkább ügyeskedőknek nevezném őket, mint előadóknak, ugyanis az ne akarjon segélyt, aki...

Mint már korábban megírtuk Majka kiakadt azokra az előadókra, akik felvették a szociális támogatást  pedig nem is lenne rá szükségük.Nem az a kérdés, hogy ki van rajta a listán, hanem az, rászorul-e. Itt értik direkt félre az emberek, amit mondtam. Nem tudod pontosan, hogy kinek mennyi pénze van, de azt tudjuk, hogy némelyik szerző nagyobb bajban lehet, mint egyes emberek a listán. Nem számlákkal, papírokkal kell ezt bizonygatni, a számlák és papírok országában, hanem elég, ha ismerjük az illetőt.
Ha valaki februárban még tévében, jó pozícióban szerepel, vagy valaki tizenmilliós autóval jár, legújabb iPhone van a kezében, az szerintem ne folyamodjon segélyért, és főként ne kapja meg.

Én némely embert inkább ügyeskedőnek neveznék erről a listáról, mint előadóművésznek, vagy zenésznek. Van, aki évek óta a felvett támogatásokból finanszírozza nem létező karrierjét. Ha ezek az emberek lennének a szakma, akkor én nem tartozom oda.

Hozzátette: ő is csatlakozott Lotfi Begi és Andro kezdeményezéséhez, akik összegyűjtöttek ötmillió forintot a könnyűzene háttérdolgozóinak. „Hozzá is tettem 500 ezret. Ezzel is azt szeretném bizonyítani, hogy nekem nemcsak a szám jár, hanem cselekszem is.”

AKTUÁLIS