Ma hajnalban ellopták édesapám autóját, aki orvosként dolgozik és tele volt az autó életmentő eszközökkel.... Kérjük segítsen egy megosztással...


Ma hajnalra ellopták apa, Dr. Bartha Zsolt autóját a ház elől Pilisszentlászlóról. Betörtek, elvitték a kulcsot, forgalmit, készpénzt, amit találtak. Az autóban benne volt az EKGja, a rendeléshez szükséges eszközök. Mazda CX-3, PRK093 a rendszáma, de ezt valószínűleg azonnal cserélték, a rendőrség infoi szerint sehol nem regisztrálta a rendszer a kocsit. A képen látható a színe, 4WDs.

Cascos, ezért elsősorban nem az anyagi kár a probléma, hanem a benne található eszközök eltűnése és az ügyintézés, ami miatt nehezebb lesz az egészségügyi ellátás is. Az autót gyógyításra, emberek segítésére használta apa.

Azért rakom ki ezt a posztot, mert a rendőrség szerint elképzelhető, h valahova letették “pihentetni”, amíg elül a nyomozás. Ha valaki látta vagy látja szóljon nekünk!

Ha esetleg ez valahogy eljut a tettesekhez, legyen már bennetek annyi, hogy legalább az eszközöket visszaadjátok. Azt hiszem tudjátok, hogy hova kell vinni.

Köszönjük a megosztást!

AKTUÁLIS