Hány vonal van a csuklódon? Ezt árulja el rólad a tenyérjósok szerint


A tenyérelemzés szakértői szerint a csuklódon lévő vízszintes vonalak (Rascette vonalak) meg tudják mondani, milyen sokáig fogsz élni, milyen az egészségi állapotod, mi a végzeted, és még azt is, hogy mennyire van egyensúlyban egymással a tested és a lelked.
kéz

Minél több vonalat látsz annál jobb!

Minden vonalnak megvan a maga jelentése; az emberek többségének átlagosan 2-3 található a csuklóján (legjobban úgy tudod őket kivenni, ha kicsit magad felé hajtod a kezedet), de a szerencsésebbeknek egy negyedik is megbújik a kezén. És hogy ők miért is mázlisták? Állítólag minél több vonal található a csuklódon, annál hosszabb élet áll előtted.

Az elemzést te is könnyen elkészítheted magadnak, ehhez pedig vess néhány pillantást a jobb kezedre, számold meg, hány vonal található rajta, majd olvasd el, ezek mit szimbolizálnak!

Az első vonal jelentése

Szakértők szerint a kézfejedhez legközelebbi, első vonal bír a legnagyobb jelentőséggel; minél tisztábban kivehető, és mélyebb a barázda, annál biztosabb, hogy nagyon jó az egészségi állapotod, és fizikailag is fitt vagy.

Ha viszont kifejezetten halvány a vonal és nehezen tudod észrevenni, valószínűleg túlságosan engedékeny vagy, és gyakran hozol meggondolatlan döntéseket.

Nőknél és férfiaknál is mást jelent, ha ez a vonal felfelé kanyarodik, vagy több kisebb barázda indul ki belőle. Előbbieknél nőgyógyászati gondokra utalhat (nehezebb szülésre, vagy esetleg kimaradt menstruációra), míg a férfiaknál többek között prosztata problémákat jelenthet.

A gazdagság szimbóluma

A csuklódon lévő második vonal erősen látható, ráadásul még kisebb törések sincsenek benne? Akkor van egy szuper hírünk: a tenyérelemzők véleménye szerint ez a vonal a pénzügyi helyzetedet és a boldogságodat jelöli.

Tehát minél feltűnőbb és egyenesebb vonal díszíti a csuklódat az első vonal alatt, annál valószínűbb, hogy búcsút inthetsz az anyagi gondjaidnak, és vidám élet vár rád.

Ellenkező esetben viszont előfordulhat, hogy problémáid lesznek a pénzzel kapcsolatosan, ami a mindennapjaidat is megnehezítheti egy kicsit.

A csuklódon lévő harmadik vonal a sikerhez és a hírnévhez kapcsolódik. Persze nem mindenkinek van ennyi vonal a kezén, de ha neked igen, az azt jelenti, hogy valószínűleg nagy hatással leszel másokra.

Sőt, mindez olyannyira igaz, hogy akár híressé is válhatsz emiatt a környezetedben, és komoly dolgokat vihetsz véghez.

A csuklón található negyedik vonal kifejezetten ritka, de tenyérelemzők szerint ez megerősíti a harmadik vonal üzenetét, így nagyobb eséllyel érhetsz el változásokat a környezetedben.

Kivételes esetek

Persze nem létezik két ugyanolyan tenyér vagy csukló, így fontos kitérni néhány egyéb esetre is.Például, mi a helyzet akkor, ha csak egyetlen vonal található a jobb kezeden? Ebben az esetben nagy az esély arra, hogy az életednek egy bizonyos szakaszában egészségügyi vagy lelki problémákkal kell megküzdened.

Ha az első vonal nem egyenesen halad, miközben az alatta lévők erőteljesebbek, valószínűleg korábban több gondod is volt, amiket csak kemény munkával tudtál legyőzni.

AKTUÁLIS