Gáspár Evelin: "-Tisztában vagyok vele, hogy szép és csinos lettem. Ahogy öregszem, nem fogom elhanyagolni magam, mint azt sok idős ember teszi, ugyanis én..."

Gáspár Evelin: "-Tisztában vagyok vele, hogy szép és csinos lettem. Ahogy öregszem, nem fogom elhanyagolni magam, mint azt sok idős ember teszi, ugyanis én..."Gáspár Evelint fiatal korában még a Győzike-showból, Gáspár Győző kislányaként ismert meg az ország. Néhány év elteltével az akkor még "duci" kislányból mostanra egy fiatal felnőtt, érett, csinos hölgy lett."-Ahogyan azt már korábban említettem, sokan megdicsérnek a kinézetemet illetően. Jó néhányan azt kérdezik hogyan vittem véghez mindezt, illetve hogyan sikerült leadnom a pár évvel ezelőtt még rajtam lévő súlyfelesleget.

"-Szépészeti beavatkozás nélkül is lehet valaki szép. Én sokat sportolok, eljárok futni, konditerembe, szoliba, infrashapezni.""-Sok ember kinézetét látván elszomorodom, hogyan tudják magukat ennyire elhanyagolni. Számomra ez érthetetlen, szerintem napi 2-3 órát nyugodtan szánhatna magára minden ember."  - zárta szavait.

AKTUÁLIS