Felszállt a buszra egy idős nő. Beszólt a munkás ruhában utazó férfinek, de életre szóló leckét kapott

Felszállt a buszra egy idős nő. Beszólt a munkás ruhában utazó férfinek, de életre szóló leckét kapott


A kép illusztráció

Mamika felszáll a buszra. Egy munkásruhás férfi azonnal feláll, jelzi maminak hogy üljön csak le. Mamika mintha észre sem venné, elfordul és inkább álldolgál. A férfi megfogja a vállát:-Csókolom, tessék leülni!-Engem maga ne fogdosson a mocskos kezével, mit képzel!A férfi meglepetten, de idegesen lenyelte a dolgot majd visszaült.Következő megállónál hasonló kaliberű mami szállt fel, a férfi ült tovább. Kettes mami nem bírta ki: - Elnézi hogy itt állok maga mellett?! Maga nem ismeri az illemet? Mondjuk meg is látszik magán....

A férfi ezt is lenyelte, felállt, elnézést kért és átadta(volna) a helyet, mikor egyes mami odaszólt kettes maminak:- Nem látja milyen koszos? Engem megfogdosott, én le nem ülnék utána...Na ezt már nem nyelte le a férfi: - Nem megfogdostam, csak jeleztem hogy van egy szabad hely! De tudják mit?! Akkor mind a ketten üljenek a medve vaskos f*szára, aztán ott beszéljék meg mi a bánat bajuk van, a k*rva életbe bele(majd leült).

2 megálló után hirtelen fékezett a busz, a 2 mami "karöltve" olyan szambamozdulattal vonaglott a földön, hogy felsikoltottam Tudom csúnya dolog, de a legjobb a káröröm.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS