Ezt a feladatot csak elmés, éleslátású embereknek sikerül megfejtenie: TE megtalálod a kisfiút a kislányok között? Vigyázz mert nem...

Ezt a feladatot csak elmés, éleslátású embereknek sikerül megfejtenie: TE megtalálod a kisfiút a kislányok között? Vigyázz mert nem...Vigyázz, nem lesz könnyű feladat.

A különböző figyelmességi- és intelligencia-tesztek megoldása valamennyiünk számára izgalmas feladat. Nemcsak kihívást jelentenek – vajon “megvan bennünk a képesség”, hogy megtaláljuk, felismerjük, megoldjuk a rejtvényt -, hanem szórakoztató, megnyugtató időtöltést is.

Talán furcsán hangzik, miként lehet megnyugtató egy olyan feladvány, melynek megoldása akár kudarc is lehet, ráadásul figyelmet és koncentrálást igényel, de bizonyított tény, hogy ezekkel “megmozgatva” az elmét, megszabadulunk a stressztől, és ébren tarthatjuk a bennünk lapuló versenyszellemet.

Rengeteg ilyen feladat létezik: a banális keresztrejtvénytől kezdve a sudokun át az olyan figyelmességi tesztekig, mint az alábbi is, milliók közül választhatunk annak függvényében, éppen melyikhez van kedvünk. Fontos, hogy valahányszor ilyennel találkozunk, vágjunk bele, tartsuk edzésben az elménket, hisz akárcsak a testmozgás, az agy “átmozgatása” is része az egészséges, boldog életnek.

Szóval, te megtalálod a kisfiút a kislányok között?

Az ilyen típusú tesztek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a világhálón. Amellett, hogy mókásak és érdekesek, komoly kihívást is jelentenek, hisz egyeseknek akár 5-10 percbe is beletelik, míg meglelik a megoldást. Neked mennyi időn belül sikerült?

Ha netán mégsem találtad meg a kisfiút, íme a megfejtés:

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS