Egy öreg nénike szállt fel a buszra - Nem mindennapi amit a sofőr ezután az idős asszonnyal tett. Erről mindenkinek tudnia kell!

Egy öreg nénike szállt fel a buszra - Nem mindennapi amit a sofőr ezután az idős asszonnyal tett. Erről mindenkinek tudnia kell!Az alábbi történetet Matuz Krisztián tette közzé közösségi oldalán:

Közhelyesnek tűnhet ez a poszt, pedig nem gyakori jelenséget ír le. A minap Békéscsabáról jöttem hazafelé busszal. Ebben semmi különleges nincs. Az első megállónál, még a belvárosban megálltunk. Még ebben sincs semmi különleges. Egy viszonylag jól öltözködő néni szállt fel. Alapjában még ebben sem lenne különlegesség, az most jön.

Elmondta a sofőrnek, hogy ő a bátyját látogatta a kórházban, akit azelőtt 18 évig nem látott. (A busz közepén ültem, lehetett hallani.) Elmondta, hogy hova szeretne menni, de minden pénzét elköltötte a beteg testvérére. Legalább öten, köztük egy tizenéves, divatos lány és egy harmincas fiatalember ugrottak fel az első ülésekről, és még többen hátulról is, hogy kifizessék a hölgy buszjegyét. A sofőr nem fogadta el, mondván, majd ő megveszi. A hölgy csak sokadik alkalommal fogadta el a felkínált pénzt /öt embertől, tehát öt jegyét/, mondván a beteg bátyja látogatásával később se legyen probléma. Talán még van remény? 😊 Tudom, hogy fontosak a facebookos nyereményjátékok is, de az emberség vajon hány megosztást érdemel?

Forrás
Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS