DÖBBENETES, ahogy lefogyott Bence és azt is elárulta, hogy mivel! Szívből GRATULÁLUNK! - "Pajzsmirigy betegségem volt és már teljesen lemondtam arról, hogy átlagos ember legyek, majd...."


Tamás Bence vagyok programozó és meg szeretnék veletek osztani egy nagyon fontos információt, amit lehet, hogy hamarosan törölni fognak az internetről. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerűen lehet hetente akár 10 - 15 kg-ot fogyni. Úgy gondolom, hogy nem csak engem érint ez a 'népbetegség', ezért megosztom veletek tapasztalataimat lépésről lépésre.

Budapesten lakom és tudnotok kell rólam, hogy világ életemben a duci kategóriába tartoztam. Nem különönösebben szerettem sportolni, ennek ellenére mégis próbálkoztam több mozgásformával is, mivel mindig is nagyon zavart a testalkatom. Nyilván a programozói munkával járó egész napos ülés sem segített a helyzetemen. Szerettem volna, ha elégedettebb vagyok a testemmel, ha jobban megy a csajozás és magabiztosabb is vagyok, de hát mindig közbejött valami kifogás, amiért nem sikerült véglegesen lefogynom. Voltak ugyan eredményes próbálkozásaim, azonban mindig nagyon megszenvedtem a diétát és amint abbahagytam, a kilók egyből felugrottak. Úgy éreztem el vagyok átkozva.Két hónappal ezelőtt, (amikor az egész napos fárasztó munka után pihenés képen szörfözgettem az interneten) akadtam rá Ács Szintia blogjára, aki saját bevallása szerint 23 kilót fogyott 2 hónap leforgása alatt egy kizárólag természetes gyógynövényekből álló terméknek köszönhetően. Már megint valami néphülyítés… gondoltam, ahogy olvastam a sorokat. Érdekes módon ezúttal nem zártam be a cikket az első pár mondat után, ahogy mindig is szoktam, hanem végigolvastam. Volt benne valami… valami rejtélyes őszinteség, izgatottság, szenvedély. Úgy döntöttem adok egy esélyt ennek a terméknek. Volt már rá példa ,hogy vásároltam ilyen jellegű készítményeket, de soha nem váltották be a hozzá fűzött reményeket. Ez lesz az utolsó ilyen - mondtam magamban. Igazam is lett, csak nem úgy ahogy elsőnek gondoltam.

Ez lett az utolsó olyan termék, amiről azt ígérték, hogy segít lefogyni és én megvettem. És miért? Mert tényleg segített. Azóta csak ezt a terméket rendeltem meg újra és újra az elmúlt 3 hónapban.

Már az első héten drasztikusan beindult a fogyás. Az eredményeket látva annyira belelkesedtem, hogy vettem egy bérletet az edzőterembe is. Úgy gondoltam, ha már sikerült lefogyni, legalább valami kis izom is kerüljön a helyére. Most először tényleg hittem benne, hogy sikerülni fog. Röhögtek a barátok, családtagok és mindenki mondta, hogy már megint rászedtek... Minek veszek ilyen hülyeségeket? Most már nem nevetnek… helyette inkább kérdezgetnek, hogy hogyan csináltam. Elmondhatatlanul boldog vagyok és úgy döntöttem, ezt a boldogságot és információt másokkal is meg fogom osztani, hátha van még valaki, aki segíthet és ő is segít majd másokon. Bízok benne hogy ezzel a blogbejegyzéssel sikerül elindítani egy megállíthatatlan lavinát. Szintia blogját ide kattintva nézheted meg.

Minden jót és sok sikert kívánok nektek. Én hiszek abban hogy az álmok valóra válhatnak remélem ti is hisztek.

AKTUÁLIS