Deutsch Tamás, keményen odaszólt Karácsonynak: " Valaki szólhatna neki, hogy ő most tényleg... "

Deutsch Tamás, keményen odaszólt Karácsonynak: " Valaki szólhatna neki, hogy ő most tényleg... "


"Ez nem a hogyan legyünk ügyes liberális főpolgármesterek címet viselő nemzetközi politológiai modell kísérlet" - üzente a Fidesz EP-képviselője Karácsony Gergelynek Facebook-oldalán.

Deutsch Tamás annak kapcsán szólalt meg közösségi oldalán, hogy Karácsony Gergely kedd este nyilvánosságra a Budapest Főváros Kormányhivatala által készített teljes jelentést a Pesti úti Idősek Otthonáról, illetve "Ez nem a hogyan legyünk ügyes liberális főpolgármesterek címet viselő nemzetközi politológiai modell kísérlet" - üzente a Fidesz EP-képviselője Karácsony Gergelynek Facebook-oldalán.

Deutsch Tamás annak kapcsán szólalt meg közösségi oldalán, hogy Karácsony Gergely kedd este nyilvánosságra a Budapest Főváros Kormányhivatala által készített teljes jelentést a Pesti úti Idősek Otthonáról, illetve annak tételes cáfolatát az önkormányzat oldaláról. Ráadásul Karácsony azt is közölte, hogy a részrehajlás és politikai elfogultság miatt kezdeményezi a fővárosi kormányhivatal kizárását a Pesti úti idősotthont érintő vizsgálatokból.

Ez utóbbi bejelentés ihlette meg a fideszes politikust. Mint írja, "egy újabb nagy hatékonyságú intézkedésnek látszik a járvány elleni védekezésben. Főpolgármester úrnak igazán szólhatna végre egy bátor kollégája, hogy ez nem a “hogyan legyünk ügyes liberális főpolgármesterek” címet viselő nemzetközi politológiai modell kísérlet, hanem ő tényleg főpolgármester, tényleg járvány van, tényleg ő a fenntartója a Pesti úti Idősek Otthonának, ahol tényleg emberek halnak meg a trehánysága miatt. Ennyi."

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS