Borzasztó helyzetbe került Korda György és Balázs Klári mégis példaértékű amit tesznek! Hónapok óta semmi bevételük nincs, ettől függetlenül úgy döntöttek, hogy...

Borzasztó helyzetbe került Korda György és Balázs Klári mégis példaértékű amit tesznek! Hónapok óta semmi bevételük nincs, ettől függetlenül úgy döntöttek, hogy...Mint sokan mások, a Korda házaspár is önkéntes karanténba vonult, amikor betört az országba a koronavírus – március óta ki sem teszik a lábukat az otthonukból. A sztárpárnak azonban nemcsak az egészségi állapotáért kell izgulnia. A járvány miatt be kellett zárniuk a hoteljüket, és a fellépéseik is megszűntek, így váratlan anyagi problémákkal kell most megküzdeniük.

Klárika megdöbbentő őszinteséggel árulja el a Star magazinnak, hogy bizony alaposan megtépázta őket is most az élet, hozzá kellett nyúlniuk a tartalékaikhoz.

Balázs Klári szerint elengedhetetlen, hogy a mostani kellemetlen helyzetben is megőrizzék a vidámságukat, nem hagyhatják, hogy csak a szomorkodásról szóljanak a napok. Kertészkednek, napoznak, filmet néznek a karanténban töltött időszak alatt. – Nem veszekszünk, összetartunk, szeretjük egymás társaságát. Tudom, hogy senkinek sem könnyű, de túl leszünk rajta – kezdi a magazinnak az énekesnő, aki bevallja, hogy bizony rájuk is nagy csapást mér a mostani helyzet, hiszen a turisták közkedvelt szállóhelyét, a Hotel Korda Villát is be kellett zárniuk, és a fellépéseik is elmaradnak.

– Egyik napról a másikra megszűntek az anyagi források: bezárt a szálloda és fellépéseink sincsenek. Amivel eddig pénzt kerestünk, az mind megszűnt. (…) És persze nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy alkalmazottaink vannak, akiket fizetni kell. Nem tudom, két-három hónap múlva mi lesz, hiszen minden pénz elfogy egyszer. Hozzá kellett nyúlnunk a tartalékainkhoz is, de őszintén, ki számított rá, hogy ekkora csapás éri majd az emberiséget? – folytatja Klárika. – Gyurival nem tettünk félre, befektettünk, ezért sem egyszerű most a helyzetünk. Van olyan alkalmazottunk, akinek nemrég született kisbabája, nem hagyhatjuk őket magunkra. Felelősek vagyunk ezekért az emberekért. Mindent megteszünk, hogy megmentsük a munkahelyüket!

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS