Bikát előléptetik, magányos Kos társra talál, mérleget összeugrasztják a párjával, a....Heti horoszkóp 2020.05 .11 - 05.17
Sok csillagjegy életét durván megkavarja majd a jövőhét. Heti horoszkóp 2020.05 .11 - 05.17

Kos- (III. 21.–IV. 20.)Szerelem: Ha magányos, és szerelemre vágyik, akkor most induljon útnak! Nincs is jobb, mint egy kis kimozdulással feldobni a tél unalmát. A szerelem is külföldön várja önt, ami akkor is igaz, ha társa van: itt az idő, hogy a kapcsolatukat egy kis kiruccanással élénkítsék fel.

A kaland izgalmasnak ígérkezik, akár még hidegebb, akár melegebb tájakra mennek, a szerelmük felizzik és forró lesz. Ha sehova sem mennek, akkor intellektuális módon, szellemi élményekkel fordíthatja maga felé a társa figyelmét.

Karrier: A keménységét és a kitartását a munkahelyén kell bizonyítania. Ha egyetért a célokkal és a főnöke elképzeléseivel, akkor ez menni is fog. Az ellenállás azonban csak rosszat szülhet. Vigyázzon az állására!

Bika -(IV. 21.–V. 20.)Szerelem: Ez a hét nagy szerelemmel indul, és ha ön veszi az adást, és jól reagál a párja (avagy a leendő társa) kezdeményezéseire, akkor úgy is folytatódik. Meglehet, hogy ehhez nagyon ki kell nyitnia azt a bizonyos harmadik szemét, mert különösen akkor, ha új kapcsolatról van szó, az illető nagyon félénk és visszahúzódó lehet.

Ha önnek van szeme, akkor apró jelekből mégis észreveszi a vonzalmat, és egy kis bíztatással ki is tudja ugrasztani a nyulat a bokorból. Tegyen úgy, és élvezze a következményeit!

Karrier: A karrierjével kapcsolatos kérdések annyira lefoglalhatják, hogy nincs is igen ideje mással foglalkozni. Nem is baj, mert ha most megragadja a lehetőséget, komoly előrelépésre számíthat.

Ikrek- (V. 21.–VI. 21.)Szerelem: A kedvese csupa méz és bűbáj, a szerelem most igazi mézesbödönnek bizonyulhat. Csak bele ne fulladjon a csuporba! Az ön szabadságra törekvő és független jelleme néha bizony berzenkedik a túl szoros együttlét ellen, még akkor is, ha az csupa kényeztetetéssel és örömmel jár.

Jót tesz a kapcsolatuknak, ha kölcsönösen több szabadidőt engednek egymásnak: akkor az együttlét is újra meg újra örömmel telítődik meg. Ha együtt élnek is, randizzanak máshol!

Karrier: Jól kezdődik ez a hét a munkahelyén is: a kollégái szeretik, támogatják a munkájában. Amilyen kapcsolatokat most kiépít, azok az élete végéig elkísérik önt. Érdemes hát a kapcsolatokra koncentrálnia.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)Szerelem: Egy munkahelyi szerelem igen édes lehet, de csak nagyon kevés a realitástartalma. Ha ön is tisztában van azzal, hogy amit most átél, az merő illúzió, akkor nem is lesz baj. Valósággal lebeghet, repülhet a lelke, de nem kell félnie a lepottyanástól, mert az élete szilárd alapjait máshol keresi.

Akármilyen nehéz is azonban a meglévő párkapcsolata, ne higgye azt, hogy váltania kell a most megtalált kollégájára. A hétköznapokban minden más lehet, cseberből vederbe pottyanna.

Karrier: Ha változtatni akar a hivatásában, vagy akár csak a pozíciójában, akkor mostanában még esélyes lehet. Tavasszal már sokkal nehezebben menne az ilyesmi. Ha elégedett, akkor persze nem kell lépnie.

Oroszlán- (VII. 23.–VIII. 23.)Szerelem: A Vízöntőben járó Nap ideje az ön számára mindig is azt jelzi, hogy most jött el az alkalom arra, hogy többet törődjön a kedvesével. E tekintetben ez a hét még inkább alkalmas erre, mivel a Merkúr is a Nappal áll együtt. Végre jól kibeszélgethetik magukat. Csak arra vigyázzon, hogy ez a beszélgetés aztán végül ne csak önről szóljon!

A párja nagyon türelmes, meghallgatja önt, de ennek kölcsönösnek kellene lennie. Tegyen néha lakatot a szájára!

Karrier: A tanulmányokat kellene erőltetnie, ezt ön is érzi. Ha valamiben lemaradt a szakmájában, akkor ezt most meg is követelhetik öntől. Minél inkább ellenáll, annál nehezebb lesz behoznia a hátrányt.

Szűz -(VIII. 24.–IX. 23.)Szerelem: A társa néha valóságos csendestársként „funkcionálhat” az életében: a folytonos rohanásban, tevés-vevésben, szoros időbeosztásban néha észre sem veszik, hogy vannak egymásnak. Néha nem árt megállni, és megünnepelni a perceket, az éveket, amiket egymással töltenek el.

Az ölelés, a cirógatás ne múljon el a mindennapjaikból! Sokat köszönhet ön a társának, és ezt nem árt néha szavakban is kifejezni. A tettei is beszélnek persze, de a fülnek is meg kell adni, ami jár neki.

Karrier: A munkahelyén teljes szívvel és lélekkel tud részt venni a dolgokban, de emiatt hajlamos lehet minden mást elhanyagolni az életében. Pedig önnek is van élete! Ezt ne feledje el!

Mérleg- (IX. 24.–X. 23)Szerelem: A párja rámenősségét, agresszivitását most már kevésbé érzi jónak, mint az elmúlt időszakban. Talán a szerelme is elpárolog kissé, és ebben közrejátszhat valaki más is a családjából. Leginkább az anyósával gyűlhet meg a baja, de attól még nem érdemes veszekednie vele. A hűvös távolságtartás, a tiszteletteljes pókerarcú mosolygás többet segíthet, mint a nyílt csaták.

Legyen nagyon taktikus, és ne hagyja, hogy bárki ön ellen fordítsa a társát! A rafináltsága most megmentheti.

Karrier: A munkahely valóságos menedék: ott igazán jól érezheti magát. A pénzügyeket illetően sem panaszkodhat. A kollégái szeretik és elhalmozzák önt a figyelmükkel. Még jobb, ha egyedül dolgozhat.

Skorpió -(X. 24.–XI. 22.)Szerelem: A jegyén áthaladó Hold különösen kedvez az érzelmei kifejezésének a hét első napjaiban. Nem is árt, ha szavakba önti az érzéseit, mert a társa sokszor csak az ön feldúlt, önmagával, vagy másokkal civakodó arcát látja. Pedig a lelke mélyén ön egészen máshogy érez!

Ne hagyja, hogy a felszínes események elsodorják, és megváltoztassák élete folyását. A meditáció, a jóga segíthet önnek visszatalálni igazi énjéhez. Emlékezzen szerelmük hajnalára! Azt az érzést kellene felébresztenie magában.

Karrier: Lassan véget ér egy változásokkal teli időszak, de most még utoljára össze kell szednie magát, hogy győzhessen. Erősnek kell mutatkoznia, de nem szabad az arroganciáig elmennie. Azzal csak hátrányba kerülne.

Nyilas -(XI. 23.–XII. 21.)Szerelem: Ez aztán igazán szerelmes hét lehet: mindent bele! Különösen a hét közepén lobbanhat fel önben nagyon a tűz, és ezzel teljesen leveheti a lábáról a társát. A kalandok is várják: annál jobban érezheti magát, minél távolabb van a hétköznapoktól. A fizikai síkon is.

Itt az ideje a farsangolásnak, egy mesés utazásnak, síelésnek, vagy a nagy baráti összejöveteleknek. Most annál boldogabb lehet, minél több embert képes bevonni a boldogságába. Tartson házibulit!

Karrier: A kommunikációs képességeinek eddig is sokat köszönhetett, most még inkább hasznára válhat, ha jól beszél. Fejlesztheti is a nyelvérzékét, meglehet, hogy a munkahelyén is beíratják önt valamilyen tanfolyamra.

Bak- (XII. 22.–I. 20)Szerelem: Az ön zárkózottságán csak egy nagyon érzékeny, érzelmes ember tud átlátni. Nem is csodálkozhat azon, hogy ön valósággal vonzza az ilyen lelkizős embereket.

Ne fanyalogjon: önnek is pont erre van szüksége. Pontosabban szólva arra, hogy valaki ön helyett is kimondja végre, amit ön is érez, hogy megmagyarázza önnek azt, hogy a világ nem csak tervekből és hatalmi stratégiákból áll. A szerelem sem. Persze ön szereti viselni a nadrágot, ám belül mélyen nagyon vágyik a szoknyára. Hordja is néha!

Karrier: Annyira az otthonára, a családjára koncentrál, hogy emiatt elfeledkezhet a karrierjéről. Esetleg valamilyen sértettség miatt is, mert úgy érzi, hogy elfeledkeztek önről. Valójában épp most kovácsolhatná ki a szerencséjét.

Vízöntő -(I. 21.–II. 19.)Szerelem: Egy barátság szerelembe fordulhat, ami persze gyakori „baleset” az ön esetében. De most tényleg sokkal többet jelenthet önnek egy barát, ám még ez sem jelenti feltétlenül azt, hogy szerelembe kéne esniük.

A két érzésben ön nehezen szab határt, ezért kivételesen hagyja, hogy a másik irányítson. Ám, ha ön már elkötelezett, akkor legyen ereje nemet mondani! Bármily kecsegtető is ez az új kapcsolat, tovább tart, ha nem félrelépésként élik meg. A barátság erősebb lehet.

Karrier: A jegyében járó Nap és Merkúr együttállása kedvez önnek az önkifejezésben, a megmutatkozásban. Akár a sajtó nyilvánossága előtt is szerepelhet, avagy maga is megírhatja a véleményét. Felfigyelhetnek önre.

Halak (II. 20.–III. 20)Szerelem: A szerelem most egyfajta egzisztenciális kérdés is lehet az ön számára, de hajlamos lehet túlidealizálni a dolgokat. Ezért aztán nem is sértődhet meg, ha a végén csalódnia kell. Jobb, ha elfogadja, hogy a szerelem ilyen.

Ahogy a népdal mondja, mint a mogyorófavirág: sokat ígér, keveset ád. De nem baj, mert ön még ebben is megtalálhatja a szépet, a hazavezetőt, ami önnön lelkéhez közelebb viszi. És ez lenne a lényeg. A mesék világa létezi, noha egy másik, egy lelkibb síkon.

Karrier: A karrierje annál mesésebb lehet, és ebben nem kis szerepe van az ön mimikri természetének is. Minél inkább belesimul a nagy közakaratba, minél inkább jobb keze lesz a főnökének, annál hamarabb veszi át a vezető szerepet ön.

AKTUÁLIS