Az Inárcsi pihenőhelynél egy rendőrautó állt mögénk! Olyat tettek, amire életemben nem gondoltam volna! Most, hogy felocsúdtam a történtek után, nekik üzennék!

Az Inárcsi pihenőhelynél egy rendőrautó állt mögénk! Olyat tettek, amire életemben nem gondoltam volna! Most, hogy felocsúdtam a történtek után, nekik üzennék!Tegnap délután az inárcsi pihenőnél álltam meg a 1,5 éves kislányommal. Tisztába tettem, megetettem, én is vettem egy rántotthúsos szendvicset, majd folytattuk volna utunkat Pestre. Beszálltunk az autóba és elindultam, de ekkor éreztem, hogy valami nem stimmel az autóval. Mikor kiszálltam akkor láttam meg, hogy defektem van.


Soha nem cseréltem még kereket, de most nem volt más választásom nekiestem a dolognak. Próbáltam a rászorult kerékcsavarokat meglazítani amikor hallom, hogy egy autó megáll mögöttem. Hátranézek és látom, hogy egy rendőrségi autó.

Kiszállt belőle két fiatal rendőr majd így szólt az egyikük:
Látom segítségre szorul! - mosolygott
Engedje meg, hogy segítsünk!

Majd kicserélték a kereket pillanatok alatt. Ha rajtam múlt volna a dolog még lehet hogy most is ott lennénk.

Nem győztem nekik hálálkodni, de ők csak annyit mondtak: Ez is hozzátartozik a munkánkhoz, ott segítünk ahol tudunk, hiszen önökért vagyunk!

Szeretném, ha erről mindenki tudna és örök hálám eljutna hozzájuk! Osszátok!

FORRÁS

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS