Az emberek mindössze 1%-a látja meg, hogy mi van a képen! Tegyél egy próbát és áruld el nekünk is Te mit látsz! Ha nem megy, akkor eláruljuk...

Az emberek mindössze 1%-a látja meg, hogy mi van a képen! Tegyél egy próbát és áruld el nekünk is Te mit látsz! Ha nem megy, akkor eláruljuk...Elsőre egyszerűnek tűnhet meglátni valamit egy fekete-fehér csíkos képen. De nem véletlen, hogy ez a fotó hihetetlen sebességgel söpört végig az interneten! Szinte senki sem tudja megnevezni ugyanis a képen található állatot, a Healthy Soul honlap szerint mindössze az emberek 1%-ának sikerül. Neked megy?

Természetesen a dolog nehézségét az adja, hogy egy optikai csalódásról van szó. A képre fókuszálva a legtöbben “elvesznek” a fekete-fehér csíkok között. Tegyél egy próbát!

Ahogy említettük, az optikai csalódás sokszor zavarba ejtő, az agy és a szem közötti kapcsolat “megzavarásáról” van szó. De adunk egy tanácsot az állat felfedezéséhez: Üljünk távolabb a monitortól, lazuljunk el, és fókuszáljunk a kép közepére…
Sikerült? Ha még nincs meg, fordítsuk el a képet 90 fokban, ezután az állat meg fog mutatkozni.

És most jön a megfejtés…készen állsz?

Egy panda! Ez a különleges rejtvény azért készült, hogy felhívják a figyelmet erre a gyönyörű és veszélyeztett állatfajra, ami a kép vírusszerű terjedését látva sikerült is!

Vagány, nem igaz?

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS