„Akkor szerettem bele...” Sosem hallott történetet mesélt házasságáról Kovács Kati


Azt is elárulta, miért nem született gyermeke.

– Arra vagyunk programozva, hogy családot alapítsunk, gyerekek nélkül nincs élet – kezdi a nak Kovács Kati. Még sincs gyermeke. Sokan azt gondolták róla, hogy a karrierje miatt mondott le az anyaságról, de ennél szomorúbb az igazság.

– Nekem nem adatott meg a saját, hiába is vágytam rá. Sokan azt gondolták, hogy a karrierem miatt nem szültem, de nem így volt: éveken át hiába próbálkoztam, és mindent megtettem, amit lehet. Az élet, úgy látszik, ilyen, hol ad, hol elvesz... 'Drága anyuci' – így köszöntenek anyák napján a testvérem gyerekei, a pótmamájuk vagyok... – folytatja az énekesnő, akinek kedvenc pótgyermekei felnőttek, ezért többnyire már az ő csemetéiket babusgatja, de boldogságra nem csak testvérei családjában lelt, férjével már 25 éve élnek szerelemben.

– A párom nem szereti a nyilvánosságot, a kapcsolatunk elején az volt az egyik kérése, hogy nem akar szerepelni. Mit tehetnék, természetesen tiszteletben tartom. - magyarázza Kati, aki elárulta, hogy mielőtt megismerkedtek, férjének fogalma sem volt a zenéről, a sportnak élt. A sportpályán találkoztak, Kati odajárt játszani, ahol ő igazolt játékos volt. Edzések után gyakran összejártak egy nagyobb társasággal, és hamar észrevették, hgoy hasonló a gondolkodásuk, világlátásuk.

– Akkor szerettem bele, amikor találtunk egy kiscicát az úton, és visszavitte a gazdájához. Ezt követően is folyton lenyűgözött. Az első randevúnk egyikén az autóban ültünk, amikor a zebránál egy idős néni tétován álldogált. Ő kiugrott a kocsiból, és átkísérte a hölgyet az úttesten. Akkor azt gondoltam magamban: 'Ilyen férfira vágyom' Annyira helyén van az értékrendje! – folytatja az énekesnő, aki annyit azért elárul férjéről, hogy informatikus, és távol áll tőle a zenészélet nyüzsgése. – Egy házasság csapatmunka, az összetartás és az odafigyelés elengedhetetlen, és persze a vonzalomról se feledkezzünk meg: a párom nagyon jóképű, és a hangját is imádom!blikkruzs.blikk.hu

AKTUÁLIS