Agydaganattal küzdő édesanya vagyok, akinek nemrég megszülettek gyönyörű ikrei. Az orvosok azt mondják, csak heteim lehetnek hátra, de én nem adom fel a harcot! Csak annyit kérek tekintsétek meg babáimat, erőt adva ezzel a betegség legyőzéséhez!

Agydaganattal küzdő édesanya vagyok, akinek nemrég megszülettek gyönyörű ikrei. Az orvosok azt mondják, csak heteim lehetnek hátra, de én nem adom fel a harcot! Csak annyit kérek tekintsétek meg babáimat, erőt adva ezzel a betegség legyőzéséhez!Mint a legtöbb nő én is szerettem volna gyermeket. 35 évesen kerültem áldott állapotba. Fantasztikusan boldog voltam, de sajnos néhány nap múlva az orvosok megállapították agydaganatom van.

Mindenképpen abortuszt javasoltak, amire én nemet mondtam. Tudtam, hogy hatalmas a felelősség, hisz nemcsak magamért, de születendő gyermekeimért is kockáztatok. Férjemmel közösen döntöttünk, mindent egy lapra tettünk fel. 9 hónapig nem kaptam semmiféle kezelést, csak gyógynövényeket és vitaminokat fogyasztottam. Hihetetlen mire képes az emberi szervezet, hisz a hormonok úgy dolgoztak, amire senki nem számított. 1,5 hónappal ezelőtt megszületettek tündéri iker kislányaink Hanna és Zorka épen, egészségesen.

A szülést követően azonban az én betegségem súlyosbodott ezért azonnal megműtöttek és eltávolították a daganatomat, most kemoterápiás kezelésre járok. Az orvosok mindent megtesznek értem és bízom is bennük. Ennek ellenére hívő nőként arra kérem Önöket, mondjanak értem egy imát, én hiszek a pozitív energiákban és biztató szavakban, tanácsokban, ezért szívesen fogadok bármit, ami segíthet.

Élni akarok, hisz szeretném felnevelni gyönyörű ikerlányaimat Hannát és Zorkát. A legnagyobb örömet az jelentené számomra, ha megosztanák történetem, hogy minél többen meg tudják tekinteni drága tündérkéimet: Egy életéért harcoló édesanya!Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS