A szemem láttára, a hatalmas csomagjaival felpakolt nő, lelökte a mankóval közlekedő utast a villamosról - Figyeljétek a sofőr reakcióját!

A szemem láttára, a hatalmas csomagjaival felpakolt nő, lelökte a mankóval közlekedő utast a villamosról - Figyeljétek a sofőr reakcióját!


A kép illusztráció

Szeretném megköszönni az 1-es villamos vezetőjének munkáját. 7:45 körül az egyik budapesti körút megállójában egy ro*adt szót nem szólt a tisztelt sofőr, amikor egy láthatóan csomagokkal, ajándékokkal felpakolt nő, aki másokat véletlenül sem figyelembe véve, agresszívan, egy mankóval (!) közlekedni próbáló utast lökött/rúgott le a szerelvényről. A már eleve nehezen mozgó utastárs a betonon landolt, lábra állni nem bírt. Én megértem azt, hogy ilyenkor mindenki rohan, kevésbé türelmes, de kérem szépen...mi vagyunk mi, állatok?

Nyilván hiábavaló lenne elvárni, hogy a bun*óját a sofőr visszatartsa/kérdőre vonja, de hogy a sértett féltől meg se kérdezze, hogy hívjon-e segítséget, az külön elismerést érdemel. Már olyan profi módon tudják sürgetni az embert a le- és felszállással, úgyhogy ideje lenne megtanulniuk egy-két egyszerű kérdést is, pl. “Mi történt?” (hátha nem nézte a tükröt), “Segíthetek?”, stb.

Kérünk szépen mindenkit, hogy gondolkodjon el egy kicsit az eseten. Viselkedjünk civilizált emberek módjára! Próbáljunk türelmesek lenni egymással a következő néhány napban legalább...

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS