Elkapta a koronavírust, pedig senkivel nem érintkezett, mégis ....

Az autoimmun betegséggel küzdő Rachel Brummert minden tőle telhetőt megtett azért, hogy ne kapja el a koronavírus-fertőzést, a járvány azonban mégis utolérte őt.
Az észak-karolinai Charlotte-ban élő nő legutóbb március közepén mozdult ki otthonából, akkor is csak azért, hogy elmenjen a patikába. Az azóta eltelt három hétben azonban ki sem tette a lábát a házból. Rachel ugyanis nagyon félt a vírustól, mert ránézve különösen veszélyes, ugyanis komoly autoimmun betegséggel küzd. Noha mindent megtett annak érdekében, hogy senkivel se kelljen érintkeznie – a járvány idejére még a férjétől is külön szobába költözött – mégis elkapta a fertőzést.

A bevásárlásokat egy nő intézte a házaspárnak. Rachel vele sem találkozott személyesen, a nő az árut a mindig a küszöbön hagyta. Brummert azonban elkövette azt a jelen esetben hatalmas hibát, hogy az árut nem kesztyűben vitte be és pakolta el.

A bevásárlásokat végző nőről kiderült, hogy a koronavírus-tesztje pozitív lett, nem sokkal később pedig már Rachel is komoly tüneteket produkált és később az is kiderült, hogy ő is pozitív.

„ Még soha életemben nem voltam ennyire beteg, és ennyire rémült. Influenzás voltam már, de ez nem influenza. Ez egy teljesen más szörnyeteg"– nyilatkozta egy helyi hírcsatornának Rachel, aki egy Facebook-posztban azt is kifejtette, hogy jelenleg nem lehet teljesen biztos abban, hogy a bevásárlás miatt fertőződött meg, de most csak a gyógyulásra koncentrál és reméli a legjobbakat.

AKTUÁLIS